Bram Marcus

Advocaat / partner

+31 10 2 88 88 03
Marcus@damkru.nl

Laat hier uw bericht achter:
Vul uw naam in aub
Vul een geldig e-mailadres in aub
Vul uw telefoonnummer in aub
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Praktijkgebieden: Aansprakelijkheid en verzekeringen, Contracten en algemene voorwaarden , Onroerend goed en ruimtelijke ordening

Bram voert een brede internationale advies- en procespraktijk met een focus op ondernemingsrecht, vastgoed en handelsrecht.

Hij adviseert ondernemingen uit de “natte” en droge aannemerij, projectontwikkelaars en andere MKB-ondernemers bij voornamelijk het opstellen en beoordelen van contracten over vastgoed, overnames en andere handelsovereenkomsten en bij het voeren van procedures op die gebieden. Het goederenrecht, en dan vooral het beslag- en executierecht, neemt een bijzondere plek in in zijn praktijk, waarbij voornamelijk banken en notarissen opdrachtgevers zijn.

Bram verdiept zich graag in de business van zijn cliënten. Dat draagt bij aan een scherpe advisering en het voorkomen van conflicten. Procederen is een middel en geen doel en moet pas worden ingezet als andere mogelijkheden zijn uitgeput.

Bram studeerde Technische Natuurkunde aan de TU Delft en volgde daarna de studie Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit in Leiden. Daar studeerde hij in 1995 af in zowel de civiel- als bedrijfsrechtelijke richting. In hetzelfde jaar werd Bram als advocaat beëdigd en trad hij in dienst bij Van Dam & Kruidenier, waar hij sinds 2005 partner is.

Bram is lid van de International Board van Eurojuris International, een internationaal samenwerkingsverband van meer dan 600 onafhankelijke advocatenkantoren in Europa en daarbuiten, waarvan Van Dam & Kruidenier deel uitmaakt. Bram is ook medeoprichter en voormalig voorzitter van de Practice Group International Trade, Transport and Insurance van Eurojuris International. Hij verzorgt daarnaast in-house kennissessies voor diverse cliënten.

 

Adresgegevens

Kantooradres: 
Rivium Westlaan 46
2909 LD  Capelle aan den IJssel

Postadres: 
Postbus 4043
3006 AA  Rotterdam

+31 (0)10 - 288 8800
mail@damkru.nl

KvK-nummer: 84365528
BTW-nummer: NL 86384777B01

 

Overige gegevens en route

Het kantoor ligt in het bedrijvenpark Rivium (naast de van Brienenoordbrug) te Capelle aan den IJssel. U kunt bij ons op onze eigen parkeerplaats parkeren. 

Routebeschrijving:

Routebeschrijving vanaf Utrecht
Routebeschrijving vanaf Zoetermeer
Routebeschrijving vanaf Breda
Per openbaar vervoer

Downloads

Derdengelden

Fairway advocaten kan geen derdengelden ontvangen omdat zij niet beschikt over een Stichting Derdengelden.

Nieuwsbrief

Stelt u gratis en vrijblijvend algemeen juridisch advies op prijs? Laat hier uw e-mailadres achter en ontvang de periodieke Fairway advocaten nieuwsbrief: 

Ongeldige invoer